Ewout van Halteren

Onafhankelijk adviesbureau voor integrale gebouwgebonden oplossingen

Adviesbureau Ewout van Halteren beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid, geluid, bouwfysica, installatieconcepten en duurzaam bouwen. Een adviesbureau voor integrale gebouwgebonden oplossingen. Integraal ontwerpen, waarbij het welbevinden van de gebruiker centraal staat, levert optimale gebouwen op.

Het adviesbureau is in handen van Ewout van Halteren (1976). Ewout is een creatieve adviseur die buiten de traditionele kaders durft te denken. Een betrokken teamspeler die meedenkt en anderen graag ondersteunt.

Juni 2012 ben ik gestart als zelfstandig professional. Dit biedt mij de ruimte bezig te zijn met mijn passies en te experimenteren met innovatieve benaderingen en oplossingen.

Ik hoor graag waar ik u mee van dienst kan zijn.